3 Aralık 2019 Salı

Benexol B12 ilacı Nedir, Nasıl Kullanılır, Yan Etkileri Nelerdir? Fiyatı

Benexol B12 ilacı Nedir, Nasıl Kullanılır, Yan Etkileri Nelerdir? Fiyatı

Benexol B12 ilacı Nedir ? Benexol B12 ilacı Nasıl Kullanılır Yan Etkileri Nelerdir? Benexol B12 Fiyatı Nekadar ? Benexol B12 ilacı muadili nedir ve Benexol B12 içindekiler nelerdir.

Atarax 25 mg nedir? Atarax; İlacın kutusunda toplamda 30 adet kapsül bulunmakta olup rekleri beyazdır. İlacın prospektüsünü ya da burada sizler için sunduğumuz bilgileri mutlaka detaylı bir şekilde okumanızı önemle rica ederiz.

Sitemizde bu ilaç ile ilgili sunduğumuz bilgileri dilerseniz çıktı olarak alabilir ya da kopyalayabilir ve ilacınızı kullanmadan önce hatırlatma maksatlı olarak gözden geçirebilirsiniz. Atarax 25 mg antidepresan mı? Atarax bir antidepresandan ziyade sakinleştirici özelliği ile bilinmektedir.

Benexol B12 ilacı Nedir, Benexol B12 Nasıl Kullanılır, Benexol B12 Yan Etkileri Nelerdir

İlacın, doktor tarafından kişiye özel olarak verildiğini göz önünde bulundurarak çevrenizde benzer şikayetleri olan kişilere doktor tavsiyesi olmadan ilacı kullandırmamanızı ve kullanmamanızı öneririz. Doktorunuzun sizin için belirlediği doz ne ise onu uygulayın, altında ya da üzerinde doz kullanmayın. Atarax 25 mg bağımlılık yapar mı? Doktorunuz bu ilacı yazarken mutlaka size konu ile ilgili tavsiyelerde bulunacaktır. Size önerilen dozun üzerinde bir doz almayın.

Benexol B12 Fiyatı Nekadar ve Benexol B12 Muadili içindekiler Nelerdir

İlacın içerisinde bulunan etkin madde Hidroksisin Dihidroklorürdür. Esasen kullanım amacı uykuyu düzene sokmak ve uykusuzluğu gidermek olmasına rağmen bazı hallerde yan etki gösterebilir ve uykusuzluğa da yol açabilir.

Atarax , yetişkinlerde görülen kaygı bozukluklarını gidermek amacıyla kullanılmaktadır. Kullanılması gereken miktar ve doz ise hastanın tedaviye verdiği cevaba göre değişkenlik gösterir. Kullanım tavsiyesi olarak Atarax, günde 3 defa 50 mg olarak alınmalıdır. Rahatsızlığın durumuna göre bu doz günde 300 mg ye kadar doktor tarafından arttırılabilir. Atarax ilaç oral yani ağız yolu ile tüketilmektedir. Mutlaka su ile içilmesi gerekmektedir. Atarax, endişe , kaygı, zihinsel bozukluk teşhislerinin konulması durumunda kullanılması gereken bir ilaç türüdür.

İlacın bilinen yan etkilerinden bazıları ;

Aşırı hassasiyet , Kaslarda kasılma, Hareketli olma halinde zorlanma, Tuvalete çıkma zorluğu, Halüsinasyon görme gibi etkilerdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder